Föräldraledig i vintersolen

7 February 2018 23:03

Idag har jag varit hemma med Isabella. Mysig dag med solig förmiddag, blå himmel och helt vindstilla. Lite snö på marken men annars känns det ändå inte så mycket som vinter. Det är ljusare, vintergäcken lyser redan gult och krokusarna är på väg. Jag har glömt att det ändå vänder så snabbt, att i februari är det faktiskt ljust ute kl 17:00. Väldigt skönt!

Jag och Isabella var ute i trädgården och lekte innan lunch. Och tog några selfies :)

Måste för övrigt uttrycka min tacksamhet. Det är SÅ skönt att Isabella är så tidig med att prata. Det underlättar så mycket. Hon förstår allt och pratar om allt. Och hon är blöjfri! Några olyckor sker men ytterst få. Hon sover utan blöja och hon har bara trosor även utomhus i overallen nu. Hon säger till när hon behöver gå på toa och hon håller sig länge. Och just nu funkar faktiskt nattningen jättebra! Det har varit en period som varit jobbig (efter att jag slutade amma), då hon haft jättesvårt att komma till ro, varit ledsen, vi fick gå ut med vagnen osv. Men den fasen verkar över, för nu går det snabbt och smidigt! Efter att vi läst ett par böcker så släcker jag ner (har två nattlampor tända) och så kryper hon tätt, tätt intill mig och sen tar det bara några minuter av gos och mys.. Mmm. Tacksam!!!

Kategori: Isabella 19-24 månader

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar