Skidbyxor & fika

10 February 2018 22:32

Hallååå. Ack ja bloggen. Och februari. Inspirationen tryter. Barnen tar all vår tid. Hur ska man hinna och orka annat? Jag vet inte. Jag skulle behöva en energiboost..

Hur som helst. Denna oinspirerande februarilördag tog jag med mig kidsen till köpcentrumet Nova där vi mötte upp barnens mormor och morbror. Jag och min bror köpte identiska skidbyxor som var på rea. Svarta McKinley för 599 riksdaler. Gött med varma byxor som har hängslen! Jag har fått vara ute i bara jeans innan, brrr. Nu är jag rustad för utelek! Här med underställ under.

Vi fikade också! Ungarna mycket nöjda med kanelbulle…

Kategori: Mode och shopping

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar