Helgen slut

11 February 2018 23:11

God kväll.

Nu är helgen slut och vi är en dag närmre vår. Alltså, vi behöver vår nu! Richard och jag är ju verkligen mitt i småbarnsträsket och behöver SOL, värme och vin, ledighet utan barn, ja, lite ljusglimtar helt enkelt..

Well. Idag på morgonen tog vi iaf ungarna till Stadsparken i Lund där de med hjälp av en snökanon gjort ett skidspår. Tyvärr var inte snökanonen kvar, DET hade varit kul.. Men det blev iaf lite lek i snö, äta mellis framför massor ankor i isvak och lite lek på lekplats.

På eftermiddagen tog Richard ut kidsen en stund så att jag fick lite lugn och ro hemma. Plocka undan, dammsuga, städa köket.. var ungefär vad jag hann med. Men sen fikade vi med massor tända ljus och goda kakor, och efteråt var det som Samuel förstod hur mycket vi alla behövde lugn och ro. För han lekte på egen hand i lekrummet huuuur länge som helst, alltså säkert närmre 45 minuter..?! Galet. Vi fick kika in då och då för att se så att han levde, ungefär. Ja, vi går väl åt rätt håll i småbarnskaoset ändå :)

Kategori: Mammalivet

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar