1 mars!

1 March 2018 23:16

She’s alive..! Ja. Det var verkligen inte planerat att jag skulle ta en bloggpaus, att hela februari 2018 skulle bli dödstyst. Och inte har det hänt något heller. Något särskilt alltså. Jag känner nog bara att jag inte har något att dela med mig av just nu. Eller bara över huvudtaget att jag inte vill dela med mig, kanske?

För visst händer det en massa saker hela tiden även i dessa gråa iskalla vintertider. Det är barnkalas, jobbgrejer, kräksjuka (!). Men i livet med småbarn känner jag mer och mer behov av att vara närvarande. Vara med dem, fokusera på deras utveckling. Och det känns inte som rätt fokus för bloggen. Jag är trött på mobilen också. Tappar lätt koncentrationen pga den, borde nog slänga en del sociala medier-appar.. men nåväl. Bloggen. Kanske återfår jag inspiration om jag nischar mig mer? Alltså jag skriver ju bara för min egen skull, men uppenbarligen är jag inte så sugen på att vardagsblogga just nu.

Ok, nu dödstrött. Men alive :)

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Becka.nu

Hej!
Jag heter Rebecka. Det här är bloggen om mitt liv - min vardag med jobb i Malmö och hus i Lomma, om kärleken till min man och våra två barn, om hus & trädgård och behovet av egentid i småbarnskaoset!

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar