Jag vill göra av med allt jag äger!

Jag vill göra av med allt jag äger!

Jag vill förenkla mitt liv, jag vill äga mindre saker! Jag har i flera år tänkt att jag “måste rensa på vinden”, “måste organisera garaget”.. Vi äger verkligen alldeles för mycket prylar. Mest är det nog jag som har velat hålla kvar i saker, tänkt att vi kanske ska skaffa ett barn till. Och så har det varit brist på ork och tid. Bara tanken har fått mig trött. Men nu! Nu vill jag bara minimera och sälja, slänga, rensa. Det tar lång tid att gå igenom allt. Men nu har jag i alla fall börjat!

Idag har jag lagt upp 8 säljannonser och fler ska det bli. Idag var fokus på lite större saker som barnvagn, två bilstolar, gåstol, gungor osv. En annan dag ska det bli barnkläder och barnskor, vi har hur mycket som helst.

Fast det är inte bara barnsaker som vi har för mycket av. Richard har ärligt talat väldigt lite prylar, men jag, jag har för mycket av allt känns det som. För mycket kläder, böcker som jag aldrig läser, inredningsmagasin, lampor, lyktor, krukor, pyssel, pynt, dukar, kuddar, sladdar, pennor, ja allt möjligt..! Det känns som att sakerna “äger mig” lite grann. De gnager, finns där i bakhuvudet. Så vill jag inte ha det.

Jag inbillar mig att det kommer att kännas som att en stor sten lättat från hjärtat när allt det här är klart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *