Snabb uppdatering

Snabb uppdatering

Jag inser att jag inte riktigt fått in vanan att blogga varje dag än! Men det beror också på att jag och Richard åkte iväg på en träningshelg i Torekov tidigt i lördags morse och var fullt upptagna med träning både lördag och söndag, innan vi kom hem till glada barn som stal uppmärksamheten resten av söndagen. Jag tog med mig systemkamera, MEN när vi kom fram insåg jag att minneskortet inte satt i kameran utan i datorn hemma :( Oh well. Det blev en hel del iPhone-bilder iaf. Och iPhone-kameran är ju numera nästan lika vettig som en SLR.

Jag återkommer med en summering av träningshelgen – som var jättekul! Under helgen la jag i alla fall upp en massa stories på min Instagram, det har ju blivit min nya “bloggform” medan bloggen varit nedlagd. Så följer man mig på Instagram så får man se alla de här små vardagliga uppdateringarna (som mest handlar om att jag går till gymmet eller pyntar huset inför någon högtid, haha). Jag lägger mest upp stories (som försvinner efter 24 timmar) och inte så mycket vanliga foton, men jag får väl ta och ändra på. Det är förresten delvis Instagram stories som jag tänkte ta hjälp av när jag summerar vad som hänt från april 2018. Det kommer, det tar bara lite tid att sätta ihop.. :)

Så länge får ni se en kort summering av mina stories från igårkväll, när jag var åter på vanliga gymmet för ett styrketräningspass. Woho! Kändes bra.

All right, dags att jobba. Hörs snart igen!

Instagram stories – för vardagssnapshots!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *