Tuff dag. Tuff höst.

Tuff dag. Tuff höst.

Idag har varit en jobbig dag i mitt liv. Hela min höst har varit tuff. Jag har grubblat otroligt mycket på livet, på vad som är viktigt, på vad jag verkligen borde göra med min tid. Har tjatat och gnällt och vänt och vridit på tankar. Jag har grubblat så till den milda grad att det är förvånande att min man fortfarande har öronen kvar 😬

Jag har varit frustrerad och stressad pga bristen på tid. Stressad över att hämta barnen sent på förskolan, känna mig som en dålig förälder. Känt brist på “meningsfullhet”. Undrat många gånger om det verkligen är så här vi ska leva våra liv. Jag har ingen ro, kan inte slappna av och bara kolla på en tv-serie, jag känner att jag måste vara effektiv hela tiden. Istället fastnar jag i någon slags “inspirations-slösurf”. Allt detta grubblande. Jag blir helt matt. Det är ju inget som har synts utåt, men det har tagit väldigt mycket energi.

Om jag tänker efter var min förra höst också tuff. Jobbig situation på förra jobbet med en märklig person som utövade härskartekniker. Och ett bolag i ständig förändring utan strategisk riktning. Jag bloggade ju inget under den här tiden.. det känns trist såhär i efterhand. Och på något vis lite ironiskt. När jag har det jobbigt behöver jag nog skriva. Älskar att skriva.

Det ska jag fortsätta att göra. Jag vill att bloggen ska kunna vara ett utlopp för tankar och känslor, inte bara en samling bilder eller något ytligt. Mm. Nåväl. Godnatt bloggen, vi hörs snart igen 🙂

2 thoughts on “Tuff dag. Tuff höst.

  1. Du kan få nöta på mina öron när du vill och när din makes behöver en paus för att växa ut igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *